Tele2 klanten krijgen gratis meer mobiel internet uit de bundel

tele2 mobiel internet 4g sim only abonnementVanaf vandaag vergroot Tele2 de bundels van bepaalde abonnementen. Klanten die een sim only abonnement hebben met een databundel van 4 GB en 8 GB krijgen meer mobiel internet. De kosten voor deze bundels zijn respectievelijk € 15 en € 19. Zonder een prijsverhoging door te voeren krijgen deze klanten nu 5 GB en 10 GB per maand. De bundels voor 4G worden dus gratis verhoogd met 1 GB en 2 GB. Mobiel internet gaat via het eigen 4G netwerk van de Tele2. Voorlopig blijven de bundels van 1 GB, 2 GB en 24 GB onveranderd.

Tele2 is daarmee de eerste grote provider die reageert op het nieuwe aanbod van T-Mobile. Vorige week maakte T-Mobile bekend dat het bundels met onbeperkt mobiel internet gaat aanbieden. Daarnaast heeft Tele2 aangegeven dat de sim only abonnementen vanaf 1 februari maandelijks opzegbaar zijn. Klanten zitten dan niet meer minimaal één jaar vast aan een abonnement maar kunnen elke maand van provider wisselen.

VoLTE: bellen via 4G

Onder de nieuwe voorwaarden van de sim only abonnementen kunnen alle klanten tevens gebruik maken van VoLTE. Tele2 heeft dit de afgelopen maanden intensief getest. Met deze functie kunnen klanten bellen via het 4G netwerk. Daardoor wordt de verbinding sneller tot stand gebracht en is de geluidskwaliteit beter. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen de nieuwe sim only bundels bestellen.

Schrijf een review over de Tele2 klanten krijgen gratis meer mobiel internet uit de bundel