Onbeperkt 4G mobiel internet met nieuwe T-Mobile abonnementen

onbeperkt mobiel internet tmobile 4gDe Duitse provider heeft op 16 januari 2017 de nieuwe 4G abonnementen gepresenteerd. De nieuwe bundels bieden onbeperkt mobiel internet, sms’en en bellen in Nederland en de EU. Daarmee is T-Mobile de eerste die 4G abonnementen met onbeperkt mobiel internet aanbiedt. Andere providers kiezen nog steeds voor duurdere abonnementen met grote databundels. Met de introductie van de zogenaamde T-Mobile Go abonnementen opent de telecomaanbieder duidelijk de aanval op andere providers. Met de nieuwe scherp geprijsde abonnementen wordt T-Mobile duidelijk een prijsvechter en gaat het de concurrentie met Tele2 aan.

Het nieuwe aanbod bestaat uit 4G abonnementen waarvan er twee onbeperkt mobiel internet in Nederland en de EU bieden. De bundel T-Mobile Go Unlimited EU kost €35,- per maand en biedt onbeperkt mobiel internet. Voor dat bedrag kunnen klanten 60 dagen lang onbeperkt gebruik maken van  mobiel internet via 4G in de EU. Er geldt een Fair Use Policy voor mobiel internet in het buitenland van 5 GB per dag. Als die hoeveelheid data wordt overschreden kunnen klanten iedere keer kosteloos 1 GB data bijbestellen. Voor onbeperkt mobiel internet in het buitenland geldt voor een periode van 60 dagen per jaar. Na die 60 dagen geldt een zeer ruime datalimiet van 10 GB per maand.

De bundel T-Mobile Go Unlimited EU + USA is ook geldig in de Verenigde Staten. De prijs voor dit abonnement is vastgesteld op €60,- per maand. Met deze bundel kunnen klanten ook in de Verenigde Staten gebruik maken van onbeperkt mobiel internet via 4G. Deze bundels zijn niet alleen verkrijgbaar voor particulieren maar ook voor zakelijke klanten. T-Mobile heeft bekend gemaakt dat de voorwaarden voor zakelijke klanten en particulieren hetzelfde zijn. De prijzen van deze bundels gelden op basis van een 4G sim-only abonnement. De kosten voor een toestel zitten dus niet in de bundelprijs. Klanten kunnen kiezen om een nieuw toestel in één keer te betalen of een vast bedrag per maand af te dragen.

Schrijf een review over de Onbeperkt 4G mobiel internet met nieuwe T-Mobile abonnementen