T-Mobile dochter Ben verhoogd snelheid 4G netwerk

ben tmobile mobiel internet 4gBen heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd voor de abonnementen met mobiel internet. De belangrijkste wijziging van de T-Mobile dochter is de snelheid via het 4G netwerk. De maximale downloadsnelheid is verhoogd van 75 naar 100 Mbps. Klanten kunnen per direct gebruik maken van de hogere snelheid zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Vorig jaar rond deze tijd verhoogde Ben de snelheid van het 4G netwerk al van 25 naar 75 Mbps.

Vorige maand zijn ook de databundels groter geworden. De grootste bundels zijn veranderd van 1000 naar 1500 MB en van 1500 naar 2500 MB. De allergrootste databundel is nu 5000 in plaats van 2500 MB. Klanten van Ben konden altijd al zelf bepalen of ze gebruik wilden maken van mobiel internet via 4G. De toeslag hiervoor was altijd €2 per maand. Ook dit bedrag is nu verlaagd. Vanaf nu betalen klanten nog slechts €1,50 extra voor de snelste variant van mobiel internet.

T-Mobile netwerk

De mobiele provider Ben is een volledige dochter van het Duitse moederbedrijf T-Mobile. Voor mobiel internet maakt het dan ook gebruik van het netwerk van T-Mobile. Dit mobiele netwerk kwam vorig jaar nog uit de test als beste mobiele netwerk van Nederland. Bij T-Mobile ligt de maximale snelheid via 4G met 120 Mbps nog iets hoger dan bij Ben. De snelheid van mobiel internet via 3G blijft met een maximale snelheid van 14,4 Mbps onveranderd.

Schrijf een review over de T-Mobile dochter Ben verhoogd snelheid 4G netwerk