Vodafone garandeert nieuwe klanten tevredenheid over 4G-netwerk


vodafone 4g klanten mobiel internet netwerk mobiel netwerk actie onbeperkt dongelVodafone heeft zeer veel vertrouwen in de kwaliteit van het eigen 4G-netwerk. Dat blijkt uit de nieuwste actie van de aanbieder van mobiele telefonie en mobiel internet. Nieuwe klanten die niet tevreden zijn over het 4G-netwerk of mobiel internet kunnen hun contract opzeggen zonder dat ze ergens aan vast zitten. Een nieuwe klant die in de eerste drie maanden van het contract de verbintenis opzegt hoeft geen verdere kosten te betalen.

Twee maanden geleden kwam het netwerk van T-Mobile als beste uit de test. Uit de testresultaten bleek dat zowel het mobiele netwerk als het netwerk voor mobiel internet van T-Mobile het beste is. Vodafone wil met deze actie benadrukken dat zij ook een goed en stabiel 4G-netwerk hebben.

Eerder deze maand introduceerde Vodafone al een andere actie voor nieuwe klanten. Klanten met een nieuw abonnement mogen de eerste drie maanden onbeperkt mobiel internet gebruiken via het 4G-netwerk. Na die drie maanden kunnen klanten zien hoeveel Mb ze hebben gebruikt en welke bundel voor mobiel internet ze moeten kiezen. Deze actie is ook zeer voordelig in combinatie met een dongel omdat je met een dongel de eerste drie maanden onbeperkt gebruik kan maken van 4G-internet op andere apparaten.

Schrijf een review over de Vodafone garandeert nieuwe klanten tevredenheid over 4G-netwerk