Ontwikkeling 4G-netwerk levert Tele2 veel nieuwe klanten op

Tele2 mobiel internet 4G iphone klanten netwerkHet aantal mobiele klanten van Tele2 is in het eerste kwartaal van 2016 behoorlijk gegroeid. Het klantenbestand groeide met 3,7% ten opzichte van het laatste kwartaal van 2015. Tele2 heeft nu 875.000 mobiele klanten en is daarmee de nummer 4 van Nederland. KPN is nog steeds marktleider gevolgd door Vodafone en T-Mobile, maar het klantenbestand van Tele2 groeit het snelst.

Die groei is vooral te danken aan de ontwikkeling van het nieuwe 4G-netwerk van Tele2. Sinds de introductie van het eigen 4G-netwerk en de verkoop van de Iphone groeit het aantal klanten in Nederland weer. Tele2 heeft ook een aantal nieuwe abonnementen geïntroduceerd met zeer scherpe tarieven. Ook biedt de provider een aantal unieke diensten zoals VoLTE, het mobiel bellen via het 4G-netwerk.

In het eerste kwartaal van 2016 is de omzet van het Zweedse concern gestegen met 3% naar 157 miljoen euro. Er werd wel een verlies geboekt van 3,4 miljoen euro in de eerste drie maanden van dit jaar. Dit verlies werd voornamelijk veroorzaakt door de hoge kosten die het bedrijf heeft gemaakt. Tele2 heeft namelijk veel geld geïnvesteerd in het eigen 4G-netwerk.

Schrijf een review over de Ontwikkeling 4G-netwerk levert Tele2 veel nieuwe klanten op