T-Mobile biedt klanten roaming vanuit de bundel

T-mobile, mobiel internet, roaming, buitenlandT-Mobile is de eerste provider die roaming, het mobiel internetten in het buitenland, vanuit de bundel aanbiedt. Klanten met een Stel Samen & Stel Bij abonnement hoeven daardoor geen extra kosten te betalen voor mobiel internet in lidstaten van de Europese Unie. Hoeveel MB er zonder extra kosten gebruikt kunnen worden hangt af van de grootte van de bundel.

Bij een bundel van 500 MB en 1 GB is dat 50 MB, en bij een databundel van 3 GB is dat maximaal 100 MB. Bij de grootste databundel van 6 GB of 12 GB kun je 250 MB aan mobiel internet gebruiken in het buitenland. Als de datalimiet is bereikt krijgen klanten een sms van T-Mobile met de vraag of ze een Travel & Surf-pas willen aanschaffen. Sinds vorig jaar kunnen klanten van T-Mobile tot 120 minuten bellen uit de bundel als ze in het buitenland zijn.

De Europese Unie heeft met telecomaanbieders afspraken gemaakt over roaming. Vanaf juni 2017 is dit zelfs helemaal gratis maar het wordt nu al een stuk goedkoper. Vorig jaar moest de vakantieganger gemiddeld nog 24 cent aan toeslag per MB betalen, dit jaar is dat tarief gedaald naar 6 cent per MB.

Schrijf een review over de T-Mobile biedt klanten roaming vanuit de bundel