Veel voorwaarden ‘oneindig’ mobiel internet T-Mobile

mifi dongel mobiel internet tmobile t-mobile Provider T-Mobile heeft afgelopen week de bundel ‘onbeperkt mobiel internet’ geïntroduceerd. Er zitten echter wel veel beperkingen aan het nieuwe abonnement. De sim-kaart is bijvoorbeeld alleen te gebruiken in een mobiele telefoon of tablet. Het mobiele abonnement is dus niet onbeperkt wanneer de sim-kaart als dongel wordt gebruikt. Een dongel is te gebruiken door de sim-kaart in een USB-stick te plaatsen en aan te sluiten op een pc of laptop. Wanneer de sim-kaart wel als dongel wordt gebruikt geldt een datalimiet van 20 GB per maand.

Volgens T-Mobile is het ook niet de bedoeling dat de sim-kaart wordt gebruikt als MiFi-hotspot. Wanneer een sim-kaart in een MiFi-apparaatje wordt geplaatst kan deze gebruikt worden als mobiele WiFi (MiFi) hotspot. T-Mobile wil dit gebruik tegengaan door het IMEI-nummer van het apparaat te controleren. Zo kan de provider nagaan of het gaat om het gebruik van een mobiele telefoon, laptop of tablet.

Ook wanneer de sim-kaart wordt gebruikt als MiFi-hotspot is de datalimiet voor mobiel internet 20 GB per maand. Wanneer er meer dan 20 GB per maand aan mobiel internet wordt gebruikt gaat de snelheid drastisch omlaag. Volgens T-Mobile zijn deze voorwaarden noodzakelijk om alle klanten snel mobiel internet te kunnen bieden.

Schrijf een review over de Veel voorwaarden ‘oneindig’ mobiel internet T-Mobile