T-Mobile schrapt voorwaarden bundel onbeperkt mobiel internet

mobiel internet tmobile dongel mifiIn juni introduceerde de provider het oneindig online abonnement. Toen berichtten wij al dat er veel beperkingen zaten aan deze bundel. T-Mobile heeft nu aangekondigd de bundel per 17 oktober te wijzigen. De belangrijkste verandering is de prijs van de bundel, die wordt verlaagd van 90 naar 70 euro per maand. Ook worden alle beperkingen die in de voorwaarden stonden geschrapt. In feite is het bedrijf genoodzaakt deze voorwaarden te schrappen omdat ze in strijd zijn met de netneutraliteitswetgeving.

Klanten kunnen onder de nieuwe voorwaarden 5 GB mobiel internet per dag gebruiken en mogen zelfs kiezen welke apparaten ze daar voor gebruiken. Het is nu dus ook mogelijk om de bundel te gebruiken in combinatie met een dongel of een MiFi. Als je een de simkaart in de MiFi plaatst kun je met acht apparaat tegelijk verbinding maken met je eigen WiFi hotspot. En een dongel is te gebruiken door de simkaart in het apparaat te plaatsen en vervolgens in de USB-poort van een laptop of desktop plaatsen.

In eerste instantie wilde T-Mobile dit gebruik van mobiel internet voorkomen om misbruik van het netwerk te voorkomen. Volgens T-Mobile was het risico dat het netwerk overbelast zou raken te groot. Nu is dat blijkbaar geen probleem meer en kun je dus ook gebruik van mobiel internet als je daarbij een dongel of een MiFi gebruikt.

Schrijf een review over de T-Mobile schrapt voorwaarden bundel onbeperkt mobiel internet