De voordeligste oplossingen voor snel en goedkoop internet op reis

mifi router wifi vakantie dongel internetHet is weer bijna zomer en dan gaan we weer allemaal op weg naar onze favoriete vakantiebestemmingen over de hele wereld. Ook wij van dongelinternet.com kijken weer uit naar de vakantie en zetten de voordeligste manieren van goedkoop en snel internet op vakantie voor u op een rij. Want of u nu naar het buitenland gaat of in Nederland blijft: wij hebben de voordeligste oplossingen voor snel en voordelig internet op reis.

U kent het wel: u bent aangekomen op uw vakantiebestemming en het WiFi-signaal op de camping of in het hotel is zeer zwak en uw internet heel traag. Of u maakt gebruik van mobiel internet via uw eigen provider en bij thuiskomst wacht u een torenhoge rekening. Vanaf nu is dat verleden tijd want wij hebben twee oplossingen voor deze problemen: een dongel en de MiF-router.

De MiFi-router is te gebruiken door een simkaart in het MiFi-apparaatje te plaatsen. Zo creëert u uw eigen mobiele WiFi (MiFi) hotspot. U kunt met maar liefst acht mobiele apparaten tegelijk verbinding maken het MiFi-apparaatje. Wanneer u met slechts één apparaat gebruik wil maken van snel internet is een dongel ideaal. De dongel is te gebruiken door een simkaart in het dongel-apparaat te plaatsen. Als u de dongel met sim-kaart in uw laptop of tablet plaatst kunt u meteen gebruik maken van snel internet.

Schrijf een review over de De voordeligste oplossingen voor snel en goedkoop internet op reis