Tele2 voegt nieuw hoofdstuk toe aan prijzenoorlog mobiel internet

Tele2 onbeperkt bundel mobiel internet mobiel data tmobileMobiele provider Tele2 heeft deze maand een nieuwe bundel geïntroduceerd voor mobiel internet. De nieuwe deal biedt de mogelijkheid voor een onbeperkte bundel voor mobiele data. Er zijn twee varianten beschikbaar gemaakt met de opvallende aanbieding. De eerste is een contract voor 25 euro per maand voor een periode van 2 jaar. De tweede optie is een maandelijks opzegbare bundel die een euro per maand duurder is.

De onbeperkt bundels voor mobiel internet van Tele2 zijn verkrijgbaar voor nieuwe klanten en klanten die willen verlengen. Naast onbeperkt mobiel internet is ook bellen en sms’en zonder limiet bij de bovengenoemde prijzen inbegrepen. Het mobiel internet dat in de prijs is inbegrepen geldt alleen voor mobiel datagebruik binnen Nederland. Wil je ook mobiele data in het buitenland gebruiken? Dan is het mogelijk om via de website een voordelige buitenland bundel te bestellen.

Concurrentie tussen Tele2 en T-Mobile

De onbeperkte bundels komen niet als een verrassing omdat T-Mobile in januari met een soortgelijk aanbod kwam. T-Mobile lanceerde toen 4 onbeperkte bundels, onder andere voor gebruik in de EU en de VS. als reactie daarop hebben een aantal providers de bundels voor mobiel internet vergroot. Met dit nieuwe aanbod beschikt Tele2 over een bundel die serieus kan concurreren met T-Mobile. Volgens ons is in ieder geval zeker dat de prijzenoorlog op het gebied van mobiele data nog lang niet voorbij is.

Schrijf een review over de Tele2 voegt nieuw hoofdstuk toe aan prijzenoorlog mobiel internet