XS4ALL dongel

XS4ALL dat bekend staat om haar snelle en betrouwbare internetdiensten biedt al meer dan 20 jaar betrouwbaar internet voor zowel consumenten als particulieren. Naast vaste internetaansluitingen via ADSL en glasvezel gaat XS4ALL zich steeds meer op mobiel internet richten.

Vanaf 1 Mei 2015 worden er een nieuwe mobiel internet aanbod geïntroduceerd door XS4ALL. Deze wordt zowel beschikbaar voor bestaande klanten en niet bestaande klanten. Bestaande klanten krijgen gratis dataverkeer en voor niet bestaande klanten wordt het tegen een concurrerende prijs aangeboden. Je kan kiezen uit een USB-modom en Mifi.

MIFI
Schermafbeelding-2013-04-25-om-16.12.23Mifi dat staat voor “Mobile Wifi” wordt steeds populairder. Mifi is een klein apparaatje dat het 3G of 4G signaal gelijk omzet naar een wifi signaal. Je hebt dus je persoonlijke Wifi hotspot bij je waarmee je tot wel 6 apparaten tegelijk verbinding kan maken. Dit biedt ook de mogelijkheid om je dataverkeer met je vrienden te delen.

USB-Modem (dongel)
XS4ALL-dongelXS4ALL biedt naast de Mifi ook de vertrouwde XS4ALL dongel aan. Deze “plug-and-play” dongel is super handig in gebruik en installeert zichzelf zodra je hem in je laptop steekt. Hij is geschikt voor alle apparaten met een USB aansluiting. Echter is het nadeel van een dongel ten opzichte van een Mifi dat je maar met één laptop kan internetten. Tenzij je van je laptop een WIFI spot maakt.

Wil je meer info over het mobiel internet aanbod van XS4ALL? Ga dan naar https://blog.xs4all.nl/2013/04/25/gratis-mobiel-internet-voor-klanten-xs4all/

Schrijf een review over de XS4ALL dongel