Over ons

Wat is Dongel Internet precies?
Sinds dat KPN de term “dongel” in 2007 in Nederland introduceerde voor hun mobiel internet stick, volgden andere providers snel met het verkopen van dongels, een simkaart in combinatie met een USB modem, omdat mobiel internet op de laptop steeds populaider wordt. Omdat bijna elke provider tegenwoordig wel een dongel aanbiedt, zijn er ook veel verschillende mobiel internet pakketten beschikbaar. Omdat wij zelf nog geen site hebben kunnen vinden die de prijzen van dongel abonnementen vergelijkt, zijn wij deze zelf begonnen. Met groot succes, maandelijks wordt onze site duizenden keren bekeken en maken wij het voor consumenten makkelijk om een keer het beste mobiel internet abonnement te vinden dat bij hun past.

Wat zijn de voordelen van Dongel Internet
Vele mobiel internet vergelijkingssites zijn alleen gericht op Simonly internetabonnementen en vergelijken geen dongels. Omdat de populariteit van laptops nog steeds jaarlijks toeneemt, kan je bij ons de beste dongel abonnementen vinden. Of het nou 3G, 4G, een 2 jarig contract is of een contract betreft wat je maandelijks op kan zeggen.

Dongel internet is onafhankelijk en geheel vrijblijvend.
Wij opereren onafhankelijk en hebben geen banden met providers. Dit zorg ervoor dat wij  eerlijke vergelijkresulataten aanbieden en wij onafhankelijk opereren. Wij vergelijken alle providers in Nederland en selecteren op prijs, betrouwbaarheid en transparantie. Het gebruik vanDongelinternet.com is daarnaast geheel gratis en vrijblijvend. Ook respecteren wij geheel de privacy van elke bezoeker wat inhoudt dat wij nooit gegevens met derden zullen delen.

Contact informatie
Dongelinternet.com is onderdeel van Zacon Media
Deurningerstraat 120-5
7522 CG Enschede
Neem contact op