T-mobile Vodafone KPN

3G 4G

2 jaar 1 jaar 1 maand

USB dongel Mifi
Provider Databundel Prijs Eenmalig

Vodafone dongel

Mobiel internet van Vodafone staat bekend om haar goede netwerk en ontvangst in Nederland. Bij mobiel internet van Vodafone kan je kiezen tussen een Vodafone dongel en een Mobile Wifi ontvanger.

Een mobile wifi ontvanger is een klein, plat modem die in je jas of broekzak past welke het mobiele internet van Vodafone gelijk omzet naar Wifi. Als je deze ontvanger dus bij je hebt kan je gemakkelijk tot 10 apparaten tegelijk (tablet, mobiel of laptop) draadloos verbinding maken.

Zie onderstaande tabel voor de verschillende bundels van Vodafone.


5 reviews voor “Vodafone dongel”

  1. mieke steen schreef:

    wij hebben sinds kort een dongel van vodafoon en zijn daar erg tevreden over. nu wil mijn vriendin hier op de caming ook zo n dongel. ze is belgische en weet niet hoe te handelen. zou u mij kunnen vertellen wat ik doen moet?

  2. A.T.M. Captein schreef:

    Dongel werkt goed. Ik heb er veel plezier van.

  3. Anton schreef:

    Ik heb sinds enkele maanden de MIFI in gebruik en is voor onze situatie ideaal. Omdat wij nogal veel reizen kunnen we op deze manier samen gebruik maken van mobiel internet en de kosten delen. Daarnaast zijn wij ook zeer te spreken over snelheid van het 4G netwerk van Vodafone.

Schrijf een review over de Vodafone dongel

 4G dekking Vodafone dongel
CategorieLTE-surfstick
Lengte88 mm
Breedte27 mm
Dikte11.6 mm
Gewicht30 gram
KleurWit
UMTS-frequentie2100 MHz
900 MHz
LTE-frequentie1800 MHz
2100 MHz
2600 MHz
Compatible voorDesktop, notebook
Extra infomet microSD-kaart slot
met antenne‑aansluiting

Informatie over Vodafone

Vodafone Group is een multinational op het gebied van mobiele telefonie en mobiel internet. Het van oorsprong Britse bedrijf is gevestigd in Newbury, Berkshire, Verenigd Koninkrijk. Het concern heeft mobiele netwerken in 42 landen over de hele wereld maar genereert ongeveer 80% van de inkomsten in Europa. Vodafone is op de Nederlandse markt gekomen door in 1995 de mobiele operator Libertel over te nemen. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in Maastricht en sinds 2008 heeft het bedrijf een tweede hoofdkantoor in Amsterdam.

Als het gaat om de grootte van de omzet is Vodafone de tweede provider van Nederland. Maar gemeten naar het aantal klanten dat mobiele telefonie en mobiel internet afneemt is Vodafone de derde provider van Nederland, na KPN en T-Mobile. Deze drie providers en Tele2 bieden naast mobiele telefonie en mobiel internet ook speciale diensten zoals dongel internet en MiFi. In 2011 heeft het concern alle winkels van BelCompany gekocht. In totaal heeft het bedrijf nu meer dan 250 winkels in Nederland en het heeft ongeveer 3000 mensen in dienst.