MIFI: Mobile Wifi

MIFI, Mobile WifiMIFI, oftewel mobile-Wifi, is je eigen wifi hotspot waar je ook bent. Een MIFI ontvanger is een klein apparaatje van hoogwaardige kwaliteit die je gemakkelijk mee kan nemen in je zak of tas. Het apparaatje zet het 4G netwerk direct om in een sterk WIFI signaal, zodat je met meerdere apparaten (minimaal 5) tegelijk mobiel kunt internetten. Ideaal als je bijvoorbeeld met je smartphone door je databundel heen zit, kan je verbinding maken met dit device.

Populairste MIFI abonnementen

Mifi direct bestellen? Zie onderstaande tabel voor de meest bestelde bundels.

T-mobile Vodafone KPN
1000 MB 3000 MB 5000 MB
1 jaar 1 jaar 2 jaar
14,50 per maand 20,50 per maand 45,- per maand
Meer info Meer info Meer info

Databundels

Ook voor MIFI geldt dat je bij het afsluiten van een abonnement een databundel besteld die het best bij je past. Bereken met behulp van onze MB verbruiksmeter hoeveel MB je ongeveer maandelijks gebruikt. Aan de hand hiervan kan je een abonnement vinden dat geheel aansluit bij jouw wensen. Wat handig is met een MIFI is dat je dit ook met je vrienden samen kunt bestellen. Je kan immers tegelijk verbinding maken als je samen onderweg bent. Hou hiermee uiteraard wel rekening mee als je een databundel afsluit.

Voordelen MIFI

  • Geen vaste internetaansluiting nodig
  • Gemakkelijk met 5 tot 10 apparaten tegelijk verbinding maken
  • Deel je internetabonnement met vrienden of familie
  • Altijd internet bij de hand
  • Plug & play. Geen technische kennis nodig
  • Geschikt voor laptop, smartphone, tablet en desktop
  • Ideaal voor in de trein, op de camping, in de auto of in het buitenland

Mifi in het buitenland

Speciaal voor internetgebruikers in het buitenland zijn er speciale buitenlandbundels op de markt gebracht. Hierbij wordt onderscheid gemaakt dus EU bundels en internetbundels buiten Europa. Wil je alleen internetten in Europa? Dan kan je hier zeer goedkope bundels vergelijken. Ga je buiten Europa reizen? Dan worden de tarieven iets duurder maar is het nog steeds voordeliger om een bundel af te sluiten.

Heeft u vragen over een MIFI abonnement?

Wij hebben een supportteam met veel technische kennis klaar staan om u te helpen met het kiezen van het juiste product.  Neem contact op via het contactformulier of via info@dongelinternet.com

Over Dongel Internet

Dongelinternet.com is al 5 jaar de onafhankelijke vergelijkingssite op het gebied van mobiel internet voor je laptop. Omdat wij zelf opzoek waren naar een vergelijkkingssite die naast alleen mobiel internet abonnementen tevens abonnementen met de bijbehorende dongels vergelijken en dit niet of nauwelijks bestond hebben wij deze website in het leven geroepen. Ben je opzoek naar een speciaal abonnement die niet op deze website staat? Neem dan contact op via onderstaande contactmogelijkheden.