Internet op je laptop

internet-op-je-laptopInternet op je laptop is anno 2016 nog nooit zo eenvoudig geweest. Met het moderne huidige 4G netwerk kun je met behulp van een dongel, ook wel mobiel internet stick genoemd, super snel online in heel Nederland. Deze dongel past in elke USB-poort, of het nou gaat om een laptop of een desktop computer.

Populairste laptop internet abonnementen

Internet op je laptop direct bestellen? Zie onderstaande tabel voor de meest bestelde bundels.

T-mobile Vodafone KPN
1000 MB 3000 MB 5000 MB
1 jaar 1 jaar 2 jaar
14,50 per maand 20,50 per maand 45,- per maand
Meer info Meer info Meer info

Databundels

Ook voor internet op je laptop geldt dat je bij het afsluiten van een abonnement en databundel besteld die het best bij je past. Bereken met behulp van onze MB verbruiksmeter hoeveel MB je ongeveer maandelijks gebruikt. Aan de hand hiervan kan je een internetabonnement vinden dat het best bij je past.

Voordelen dongel voor je laptop

  • Geen vaste internetaansluiting nodig
  • Altijd internet bij de hand als je onderweg bent
  • Plug & play. Geen technische kennis nodig
  • Geschikt voor Windows, Mac en Linux
  • Ideaal voor op de camping, in de trein, in de auto of in het buitenland

Internet laptop in het buitenland

Speciaal voor internetgebruikers in het buitenland zijn er speciale buitenlandbundels op de markt gebracht. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen EU bundels en internetbundels buiten Europa. Wil je alleen een dongel in Europa? Dan kan je hier zeer goedkope bundels vergelijken. Ga je buiten Europa reizen? Dan worden de tarieven iets duurder maar is het nog steeds steeds voordeliger om een bundel af te sluiten.

Over Dongel Internet

Dongelinternet.com is al 5 jaar de onafhankelijke vergelijkingssite op het gebied van mobiel internet voor je laptop. Omdat wij zelf opzoek waren naar een vergelijkkingssite die naast alleen mobiel internet abonnementen tevens abonnemten met de bijbehorende dongels vergelijken en dit niet of nauwlijks bestond hebben wij deze website in het leven geroepen. Ben je opzoek naar een speciaal abonnement die niet op deze website staat? Neem dan contact op via onderstaande contactmogelijkheden.

Heeft u vragen over een abonnement?

Wij hebben een supportteam met veel technische kennis klaar staan om u te helpen met het kiezen van het juiste internetabonnement.  Neem contact op met ons via het contactformulier of via info@dongelinternet.com